Kolumne

ponedjeljak, 27. veljače 2023.

Udruga Ritam misli - programi za ožujak

 




Udruga Ritam misli u ožujku, ususret proljeću priprema tri programa koja će svojom raznolikošću i razigranošću obojiti život bojama buđenja. Predstavit će radove mnogih autora iz Hrvatske i inozemstva. Za sve ljubitelje poezije bit će to svakako mjesec poetskog pulsiranja.

6. ožujak 2023. - Put Emocija - u 16:00, Dom za starije i nemoćne, Zavojna 5 Varaždin, održat će se glazbeno poetski program posvećen korisnicima doma. Pokloniti vrijeme i ljepotu riječi starijim osobama je bogatstvo koje daruje suzu u oku i osmijeh na licu.





7. ožujak 2023. – Jezičac literature – u 19:00, kavana Stara vaga, Trg Matije Gupca 61, Varaždin. Udruga Ritam misli predstavit će knjige dvoje posve različitih autora, pjesnikinje Vere Vujović iz Zagreba i pjesnika Slobodana Vučića iz Varaždina, koji će svojom različitošću protkati večer poetskim bravurama. 
25./26. ožukak 2023.Poezijom govorim – Svjetski dan poezije. I ove godine u Varaždinu otvaramo vrata pjesnicima. Sa željom da dan poezije bude dan ljepote izražavanja i ljepote života – kažu organizatori.Program festivala Poezijom govorim trajat će dva dana: - subota - središnji subotnji maraton, od 11:00 u Svečanoj dvorani Županijske palače, Varaždin- subota - sadnja pjesničkog drva i poslijepodnevno čitanje, park na trgu Matije Gupca, Varaždin- subota - večernje druženje, Beretinec- nedjelja- Život u toku, jutro uz Dravu, ispred Arene Varaždin.Vjerujemo da će svatko moći pronaći jedan komadić ljepote na bogatoj trpezi poezije, poručuju organizatori, članovi udruge Ritam misli. 

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.