Kolumne

utorak, 8. rujna 2020.

Knjiga Istina - objavljen je drugi dio serijala Život


Marina i Nataša, poznatije pod pseudonimom Mana Pass promoviraju svoj drugi roman. Nakon Želje koja je osvojila srca čitatelja, na red je došla Emina priča. Publika je novi nastavak jedva čekala, a prvi komentari su posebno vezani za zanimljiv način obrade teme

Cure, koje su na domaću scenu donijele nešto novo, oduševile su publiku novim romanom. Ako možda ne znate, njihova je priča zapravo krenula preko Instagram i Facebook profila iza kojeg su se “skrivale” sve do prve promocije, a prikazivale su put nastanka jedne knjige. Publika ih je odmah prihvatila zbog zabavnog odnosa i humora koji su ubacile i u svoje knjige. 

Drugi dio domaćeg serijala knjiga kojeg čitatelji vjerno prate 



Nakon Želje koja je pratila Norinu priču o problemima s kojima se nose mladi na stručnom osposobljavanju, Ema publiku uvodi u jednu drugačiju priču. Ema je cura koja nakon fakulteta dobiva priliku raditi u novoj političkoj stranci, koja donosi nešto novo na domaću scenu. Međutim, kako to često biva, igrice koje se događaju kada dođeš do vrha, Emi poljuljaju sve vrijednosti koje je imala. 

Tema je među publikom odlično prihvaćena jer je prikazana na jedan toliko pristupačan način da su opet uspjele izazvati sve planirane emocije. Kako smo saznali od cura, iako su knjigu besplatno slale poglavlje po poglavlje za vrijeme izolacije, nakon što je knjiga izašla iz tiska, začudio ih je broj narudžbi. “Nije istina da se domaći autori ne čitaju, samo treba o njima pričati. Što ćemo svi skupa više o njima pričati to će se više poticati stvaranje kvalitetnih domaćih naslova.” 

Svi koji žele mogu se javiti curama na Facebook ili Instagram stranicu i naručiti njihove knjige.

Kako su najavile, one se bacaju na pisanje treće knjige, a vi do tada proučite Želju i Istinu. Sigurno ćete pronaći način da se povežete s ovim domaćim pričama. 


Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.