Kolumne

četvrtak, 28. siječnja 2021.

GISKO književni kvizovi 'Hrvatska književnost'vrijeme: 29.01.2021.


S obzirom na sve veću popularnost kvizova u mrežnom okruženju, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira GISKO književne kvizove, koji se održavaju svaki posljednji petak u mjesecu. Kvizovi se sastoje od 20 pitanja s 3 ponuđena odgovora od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari. Svaki mjesec očekuju vas nove, uzbudljive teme, žanrovi i književni kviz motivi!

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek novu sezonu kvizova započinje u petak, 29. siječnja 2021. godine s početkom u 20.00 sati, kada se održava kviz "Hrvatska književnost" putem mrežne platforme MyQuiz. Kviz će biti aktivan na poveznici https://myQuiz.org/i/654373. Rezultati svakog kviza do kraja će se godine zbrajati, a osoba s najboljim ukupnim rezultatom osvojit će godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek.

Ako vam vrijeme i mjesto radnje, glavni likovi i pisci nisu nepoznanice, pridružite nam se putem poveznice na Facebook ili mrežnoj stranici Knjižnice. Ukoliko propustite riješiti kviz u 20.00 sati, svaki ćemo kviz ponoviti te mu možete pristupiti i u 21.00 sat.

Više informacija može se dobiti na broj telefona:
• Posudbeni odjel za odrasle GISKO 031/211-233

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.