Kolumne

Zaštita privatnosti


Zaštita osobnih podataka:

Sukladno odredbama EU (GDPR2018), osobni podaci svih suradnika časopisa, korisnika, autora čiji radovi su objavljeni ili su sudjelovali u nagradnim natječajima, ne prodaju se i ne prosljeđuju trećim osobama ili ustanovama. Isti će se koristiti isključivo za korespondenciju s autorom. Osobe mlađe od 16 godina moraju za objavu radova imati službenu privolu roditelja, staratelja ili treće osobe s tim pravom.

Kada prikupljamo vaše osobne podatke?

Vaše osobne podatke možemo prikupljati na sljedeće načine:

Možemo prikupljati i čuvati osobne podatke koje unesete kada ispunjavate obrasce na našoj web stranici poput narudžbenica, zahtjeva za slanjem ponude i slično. Možemo Vas pitati za Vaše osobne podatke i u slučaju kada sudjelujete u našim nagradnim igrama ili promidžbenim akcijama ili ako nam prijavite problem vezan uz našu web stranicu.

Ako nas kontaktirate, možemo prikupljati i čuvati zapise o takvoj korespondenciji, uključujući eventualne osobne podatke koje navedete u tijeku korespondencije.

Možemo prikupljati i čuvati osobne podatke vezane uz Vaš posjet našim web stranicama, poput podataka o prometu, podataka o lokaciji i drugih komunikacijskih podataka radi svoje vlastite sigurnosti.

Osobni podaci se u reklamne / marketinške svrhe, mogu koristiti isključivo uz pisanu osobnu dozvolu zainteresirane osobe.

Čuvanju sigurnosti svih podataka pridajemo najveću moguću pozornost i poduzimamo sve prikladne korake u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka koji su važeći u Republici Hrvatskoj.

Impresum

O časopisu