Kolumne

Pravila korištenja

Korištenje sadržaja s web stranica www.casopis.kvaka.com.hr


     Autorski sadržaj sa stranica www.casopis.kvaka.com.hr u drugim medijima smije se prenositi bez prethodnog dopuštenja izričito i samo za potrebe citiranja i novinarskog izvještavanja, dakle u količini i odabiru koji je primjeren novinarskom/uredničkom izvještavanju o objavljenom sadržaju.

     Obavezno je navođenje izvora, autora i veze (“linka”) na izvorni sadržaj u novinarskom prilogu u kojem se poziva na autorski sadržaj s www.casopis.kvaka.com.hr.

     Veze (“linkovi”) na autorski sadržaj, te pripadajući naslovi i podnaslovi mogu se slobodno objavljivati ali bez da ih se mijenja. Nije dopušteno mijenjanje smisla citata izvan konteksta, niti korištenje sadržaja u promijenjenom obliku.

     Za bilo koju drugu upotrebu autorskog sadržaja sa stranica www.casopis.kvaka.com.hr prethodno se mora dobiti pismeno dopuštenje glavnog urednika koji zadržava pravo ne dati dopuštenje.

     Časopis za književnost "Kvaka" neće biti odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja, nemogućnosti korištenja, slučajne ili namjene pogrešne interpretacije sadržaja  www.casopis.kvaka.com.hr zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.