Kolumne

utorak, 28. travnja 2020.

Objavljena knjiga 'Umijeće stvaranja uspomena' stručnjaka za sreću Meika Wikinga


vrijeme: 28.04.2020.

Knjiga 'Umijeće stvaranja uspomena' danskog autora Meika Wikinga, utemeljitelja Instituta za istraživanje sreće u Kopenhagenu čiji su recepti o sreći uvršteni na popis najprodavanijih knjiga lista New York Times, objavljena je na hrvatskom u izdanju Mozaika knjiga.

Meik Wiking jedan je od najpoznatijih modernih autora današnjice koji svojim knjigama širi ljubav, mir i sreću.

 
Prvu knjigu "Hygge – Danski recept za sretan život" objavio je 2016. godine i odmah je postala globalni fenomen, a do danas se prodala u više milijuna primjeraka. Već sljedeće godine objavljuje knjigu "Lykke – Potraga za najsretnijim ljudima na svijetu" u kojoj donosi rezultate istraživanja što ljude čini sretnima.
 
Ugledni svjetski časopisi New York Times i Sunday Times tjednima su njegove uspješnice "Hygge" i "Lykke" svrstavali na vrhove ljestvica najpopularnijih naslova.
 
Osim što je uspješan autor, čije su knjige objavljene u više od 30 zemalja, Meik Wiking direktor je Instituta za istraživanje sreće iz Kopenhagena i već dugo proučava čaroliju danskoga načina života. Njegova istraživanja i rezultati savršena su podloga za njegove recepte i savjete koje prate milijuni čitatelja.
 
Njegova najnovija knjiga, "Umijeće stvaranja uspomena", u kojoj potiče na stvaranje i pamćenje sretnih trenutaka, pokrenula je pravi svjetski trend i stvorila nezaboravne uspomene kod milijuna ljudi.
 
"Upravo uspomene oblikuju našu osobnost i utječu na naše postupke i raspoloženje. Omogućuju nam da putujemo kroz vrijeme istražujući prošlost i pomažu nam bolje planirati svoje putovanje u budućnost. Stoga, planirajte svoje buduće sretne uspomene! Planirajte svoje sretnije dane! Planirajte svoju sretniju budućnost!", stoji u najavi.
 
"Uz pomoć ove prekrasne i korisne knjige, Meik Wiking će vam pokazati kako stvarati sretne uspomene i kako ih čuvati. Naučite kako stvarati savršene trenutke, trenutke kojih ćete se zauvijek sjećati i koje će vaš život učiniti ljepšim i smislenijim", dodaje se.

Izvor: Culturnet.hr

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.