Kolumne

petak, 28. lipnja 2019.

Frakturin tjedan 'Knjiga na špici' u Vinylu



vrijeme: 01.07.2019. - 06.07.2019.
mjesto:
Zagreb, Vinyl, Bogovićeva ulica

Ljetni kulturni program glavnoga grada od 1. do 6. srpnja obogatit će književno događanje "Knjiga na špici" nakladnika Frakture, koji u klubu Vinyl u zagrebačkoj Bogovićevoj ulici donosi predstavljanja knjiga i razgovore s piscima i prevoditeljima, uz bogatu ponudu knjiga.

Kako se ističe u najavi, u prostoru kluba Vinyl od ponedjeljka 1. do subote 6. srpnja bit će postavljena pop-up knjižara gdje će se svaki dan od 10 do 21 sati moći birati između više od 300 Frakturinih naslova po posebnim sajamskim cijenama sniženim do 60 posto.

Uz najbolju beletristiku i publicistiku, klasike i suvremene klasike, hitove, krimiće i trilere, bogat i šaren izbor naslova, Fraktura je u Vinylu pripremila i niz zanimljivih književnih događanja, predstavljanja knjiga, razgovora s piscima i prevoditeljima.

Svoje nove knjige predstavit će Josip Mlakić ("Evanđelje po Barabi"), Nataša Dragnić ("Krivo je jugo") i Nedžad Ibrahimović ("Kuća Teodore K."). U četvrtak 4. srpnja u Vinylu će u sklopu programa "Translator’s corner - razgovor s prevoditeljicama" s Darijom Pavlešen, Anom Dugandžić, Anitom Peti-Stantić i Željkom Somun o iskustvu prevođenja i knjigama "Intimni leksikon gradova" Jurija Andruhoviča, "Panorama" Dušana Šarotara, te "Patria" Fernanda Aramburua, razgovarati književnik i novinar Andrija Škare.

U razgovoru o knjizi "Oni su stvorili mir, Versailleski mirovni ugovor viđen iz Francuske i iz drugih zemalja" Sergea Bersteina, u petak 5. srpnja sudjelovat će Ivo Goldstein, Branka Boban i Vuk Perišić

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.