Kolumne

četvrtak, 29. lipnja 2017.

Promocija slikovnice ’’Priča o Jastrebu’’



„U jednom dvorcu, u dalekoj nekoj zemlji, živio je mladić po imenu Petar. Bio je plemić i najviše od svega volio je ići u lov, baš kao i ostali plemići u to doba. Petar je, zapravo, bio pomalo neobičan lovac. On nikada ništa nije ulovio. Bilo mu je žao prekrasnih šumskih životinja, bilo mu je žao predivnih ptica koje su ulovljene…“ Ulomak je ovo iz „Priče o jastrebu“, slikovnice Daniele Bobinski koja nas vodi u neke davne, prošle dane, kada su Jaskom hodali plemići i plemkinje, a nad jezerom kružili jastrebovi.

Promocija ove slikovnice kojoj je izdavač Turistička zajednica grada Jastrebarskog održati će se u nedjelju 2. srpnja, u 19 sati, u sklopu manifestacije „Ljeto u Jaski“.

U blizini jezera u perivoju Erdody, na tri otočića spojena mostovima, posjetitelji će imati priliku na trenutak otputovati u prošlost uz pomoć kostimiranih likova koji će uprizoriti zanimljive dijelove iz slikovnice. Pridružiti će im se i jastrebar sa živim jastrebom kojeg će prisutni moći pogledati i fotografirati se s njim.

Promociju će svojim izvedbama uveličati i polaznici Glazbene škole Jastrebarsko te će biti organizirana i degustacija Griffin vina, vinara Kreše Ivančića, koji na svojim etiketama ima slike zmaja koji se spominje u slikovnici.

Ovom slikovnicom, Jastrebarsko dobiva ne samo zabavno-edukativan sadržaj za djecu i odrasle, već i lijepi suvenir kojeg će s ponosom moći pokloniti svakome.

Pozivamo Vas da dođete i podržite vrijednu autoricu slikovnice Danielu Bobinski i suradnike koji su radili na ovom projektu, te da i tako budete dio ove bajkovite promocije.

Izvor: http://www.jastrebarsko.hr/vijesti/promocija-slikovnice-prica-o-jastrebu/

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.