Kolumne

četvrtak, 29. lipnja 2017.

Najjeftinije knjige u gradu: plaža izdanje!



vrijeme: 30.06.2017. 17 - 21,30 h
mjesto: Zagreb; Klub Booksa, Martićeva 14d
url: http://klub.booksa.hr/

U petak, 30.6., od 17 do 21,30 sati u klubu Booksa održat će se akcija nazvana 'Najjeftinije knjige u gradu: plaža izdanje!' kojoj je glavna svrha pomoć udruzi Futura, daj šapu koja skrbi za napuštene gradske životinje.


Ova akcija omogućuje ljubiteljicama i ljubiteljima knjiga da nabave dobro i zanimljivo štivo za ljeto i k tome pomognu napuštenim gradskim životinjama o kojima udruga skrbi. Nažalost, baš je ljeto doba kada puno ljudi odluči kako više ne žele svoje ljubimce i ostave ih na cesti pa je izvjesno kako će Futura i ove sezone imati puno posla...

Dosad je Futura u Booksi provela osam ovakvih akcija kada je 'udomljeno' jako puno knjiga. U međuvremenu, udruga je od donatora, ljubitelja knjiga i životinja, prikupila nove naslove. Knjiga ima svih žanrova, starih, novih, na hrvatskom i na stranim jezicima. Osim knjiga, ponudit će se i nakit za ljetno kićenje, mace na platnu i creskom kamenju koje je oslikala Koraljka Polaček i majice. Za donaciju od samo 10 kuna za pojedinu knjigu može se odabrati dobro štivo, a za nešto malo više kuna donacije moći će se birati i među ostalom ponudom.

Svi koji imaju knjiga viška, a koje bi rado donirali Futuri, mogu ih donijeti u Booksu u četvrtak, 29.6., od 10 – 21 sat, ili u petak, 30.6., od 10 - 16 sati. Ovaj mali dobrotvorni sajam knjiga i bazar u jednom bit će otvoren od 17.00 do 21.30.


Izvor: Culturnet.hr

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.