Kolumne

srijeda, 24. svibnja 2017.

Vedran Volarić vodi nas u svijet 22 stoljeća




Vedran Volarić – o pisanju

Vedran Volarić pričat će o svojim mnogobrojnim kratkim pričama i o nagrađenom rukopisu te ujedno i prvom romanu „22 stoljeća.“

Dobro došli u svijet fikcije!
Vrata su otvorena.

30. svibnja 2017. – utorak, s početkom u 19:00 sati, Kulturno informativni centar, Preradovićeva 5, Zagreb

Druženje s autorom koji se bavim svakodnevnim pisanjem priča posljednji deset godina. Osim će što pričati o svom načinu stvaranja, razradi i objavljivanju kratkih priča, najveću pažnju posvetit  će kompleksnom romanu „22 stoljeća“ te rado odgovarati na eventualna pitanja publike.

Volarić (1988.) je magistar komunikologije i pisac znanstvenofantastičnih, psiholoških, filozofskih, kriminalističkih, bajkovitih, ljubavnih i satiričnih djela.

Do sada je objavio više od pedesetak uglavnom kratkih priča na hrvatskom te nekoliko njih na engleskom jeziku, koje su zajedno objavljene stotinjak puta. Posljednjih tri godine aktualno je sudjelovalo na mnogim međunarodnim natječajima, postigavši time brojne uspjehe.

Nakon prošlogodišnje pobjede na natječaju Ivan vitez Trnski za najbolji neobjavljeni rukopis „22 stoljeća“, ove godine mu je objavljeno spomenuto djelo u nakladi Društva hrvatskih književnika Podravsko – prigorski ogranak.

Moderador večeri: Vedran Smolec




Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.