Kolumne

četvrtak, 23. ožujka 2017.

300. izvedba „Bum Tomice“

https://3.bp.blogspot.com/-C7mX5bt6Z10/WHNJfb7bwrI/AAAAAAAAC48/UxZy3biU2Sgu5Swzx7X5pTgybcbyScOjgCPcB/s320/Program%2BMala%2Bscena%2Bcopy.png

I dok odraslima život postaje rutina, djeci je jedan dan u njihovom životu sve samo ne rutina. Glavni lik, desetogodišnji Tomica, razapet je između svoje zaigranosti i različitih očekivanja roditelja, starije sestre u tinejdžerskim godinama te mlađeg brata kojemu se sve oprašta.

Ove subote u 17 sati, pridružite nam se u Maloj sceni na 300. izvedbi urnebesne i nagrađivane predstave "Bum Tomica", koja je namijenjena svima od pet godina naviše. Nakon izvedbe zasladit ćemo se uz tortu, a pridružit će nam se i Silvija Šesto, autorica istoimenog lektirnog naslova!

„Bum Tomica“ Silvije Šesto jedna je od najpopularnijih hrvatskih dječjih knjiga u četiri nastavka, dok je neki poistovjećuju i s hrvatskim Harryjem Potterom. Životnost i direktnost, humor koncentriran u kratkim pričicama koje su više situacije svakodnevnog života, čini da djeca prepoznaju sebe i identificiraju se sa licima.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i budite dio nezaboravnog iskustva za cijelu obitelj uz Dražena Čučeka, Ivana Grčića, Lanu Gojak i Ivanu Krizmanić!

Autorski tim čine još i dramaturg te redatelj Ladislav Vindakijević, scenografkinja Dinka Jeričević, pomoćnica scenografkinje Marta Crnobrnja, kostimografkinja Danica Dedijer, pomoćnice kostimografkinje Tajana Meštrović i Marta Grbešić, skladateljica glazbe Adriana Kramarić, likovna oblikovateljica Silvija Šesto, fotografkinja Irena Sinković te producentica Vitomira Lončar.

Ulaznice se za subotnju izvedbu mogu rezervirati telefonski na (01)4683352.


Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.