Kolumne

ponedjeljak, 24. listopada 2016.

GK Kaštela i OŠ Gornja Poljica – Srijane | Natjecanje u glasnom čitanju 2016.


Natjecanje "Čitajmo naglas, čitajmo zajedno 2016.", koje se već četvrtu godinu u sklopu Mjeseca hrvatske knjige održava u suradnji Gradske knjižnice Kaštela i svih kaštelanskih osnovnih škola, održat će se u utorak, 25. listopada u 18.30 sati, u Muzejskom prostoru Podvorje u Kaštel Sućurcu. Ove godine se Gradskoj knjižnici Kaštela i kaštelanskim osnovnim školama priključila i Osnovna škola Gornja Poljica – Srijane.

U glazbenom dijelu programa sudjelovat će Lana Rubelj, a program će voditi Roko Kraljević.

Gradska knjižnica Kaštela uključila se i ove godine u “4. Nacionalno natjecanje u čitanju naglas”, koje su pokrenule Komisija za knjižnične usluge za djecu i mladež Hrvatskog knjižničarskog društva i Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak. Cilj ove akcije je poticanje čitanja, razvoj čitalačkih navika, popularizacija knjige te poticanje pozitivnog natjecateljskog duha.

Na završnom natjecanju pred Povjerenstvom će nastupiti 12 odabranih učenika, od kojih će dvoje najboljih otputovati na završno natjecanje u Sisak, 17. i 18. studenog, gdje će predstavljati Splitsko-dalmatinsku županiju.

Izvor:  Renata Dobrić

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.