Kolumne

petak, 5. kolovoza 2022.

Književni natječaj za mlade pisce iz Istre




Pozivaju se mladi književni autori i autorice iz Istre da svoju poeziju ili kratku priču pošalju na književni natječaj “Dalekogled” i dobiju priliku da sebe i svoje stvaralaštvo predstave slušateljima u istoimenoj emisiji na Radio Rojcu.

Govorna emisija “Dalekogled” bavi se književnim i društveno-kulturnim temama i emitira se četvrtkom u 17 sati na Radio Rojcu. Do sada je ugostila relevantne sugovornice i sugovornike iz oblasti književnosti, umjetnosti i kulture, filozofije, socijalnog rada, zaštite i promicanja ljudskih prava.

Ovim pozivom želi se dati prilika mladim autoricama i autorima s područja Istre da svoje pisanje podijele sa širom publikom. Bit će odabrano do pet sudionika koji će tijekom kolovoza biti gosti emisije “Dalekogled”, gdje će predstaviti sebe i čitati poslane radove.

Poziv je namijenjen mladima od 16 do 30 godina, a tema je slobodna. Radove će pregledati autorica emisije, doktorandica književnosti Anđela Đukić.

Za prijavljivanje na natječaj, potrebno je na mail adresu dalekogledemisija@gmail.com poslati do tri rada u Word dokumentu i kratku biografiju.

Poziv je otvoren do 10. kolovoza u 23:59 sati, a o rezultatima natječaja svi sudionici bit će obaviješteni najkasnije 15. 8.

Za dodatna pitanja i konzultacije, svi zainteresirani mogu se obratiti na pomenutu mail adresu.

Emisiju “Dalekogled” možete slušati svakog četvrtka u 17 sati na 87,7 FM ili na mrežnoj stranici Radio Rojca, dok su prethodna izdanja emisije dostupna na Mixcloudu Radio Rojca.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.