Kolumne

nedjelja, 30. kolovoza 2020.

Natječaj za 1. zbornik poezije „Mirisi lipe“



         KUU „LIPA“,
         GORNJI MIHALJEVEC

Raspisuje natječaj za 1. zbornik poezije

„MIRISI LIPE“


           
Na natječaju za 1. zbornik "MIRISI LIPE" mogu sudjelovati svi građani iz zemlje i inozemstva kao i učenici osnovnih i srednjih škola s neobjavljenim pjesmama bilo koje teme i motiva koje mogu biti na kajkavskom narječju ili hrvatskom standardnom jeziku.

Pjesme koje izabere prosudbeno povjerenstvo (sastavljeno od tri člana) bit će objavljene u zborniku „MIRISI LIPE“ te besplatno uručene prilikom promocije zbornika (na kojoj će odabrani autori recitirati svoje pjesme). Zbornik se ne šalje poštom već će se moći podići na promociji na kojoj će svakom autoru biti uručena zahvalnica.


Promocija zbornika planirana je krajem 2020. godine o čemu ćete biti obaviješteni prilikom objave imena izabranih pjesama.


Svaki autor može poslati najviše dvije lektorirane pjesme u WORDU, Times New Roman, veličina 12, prored 1,5, do 26 redaka) s imenom i prezimenom autora, (za učenike navesti i ime škole te mentora), adresom, brojem telefona i mobitela te adresom elektronske pošte, a šalju se na e-mail: jasenkanovak77@gmail.com.  


            U naslovu upisati: za „MIRISI LIPE“


            Pjesme se primaju od 1. rujna do 30. listopada 2020. godine. Pjesme se ne vraćaju. 

 Veselimo se vašem odazivu na natječaj i dolasku na promociju zbornika.

Predsjednica KUU „LIPA“, Gornji Mihaljevec

         Jasenka Novak


Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.