Kolumne

ponedjeljak, 23. svibnja 2016.

Priznanje „Mira Prpić“ dodjeljeno Jadranki Del Ponte


KNJIŽNIČARSKO DRUŠTVO SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE 
Kranjčevićeva 8 
44000 Sisak 
tel.: 044/521-985 Sisak, 
11. svibnja 2016.
Ocjenjivačko povjerenstvo za dodjeljivanje Priznanja „Mira Prpić“ 

ODLUKA O DODJELJIVANJU PRIZNANJA „MIRA PRPIĆ“ 

1. Temeljem Pravilnika o dodjeljivanju Priznanja „Mira Prpić“ i Poslovnika o radu Povjerenstva za dodjeljivanje Priznanja „Mira Prpić“ Ocjenjivačko povjerenstvo za dodjeljivanje priznanja „Mira Prpić“ donijelo je ODLUKU da se Priznanje „Mira Prpić“ u kategoriji 1. Najistaknutiji knjižničar/knjižničarka dodijeli Jadranki Del Ponte, dugogodišnjoj članici Hrvatskog knjižničarskog društva i Knjižničarskog društva Sisačko-moslavačke županije, svestranoj, kreativnoj i vrijednoj knjižničarki te susretljivoj i blagonaklonoj kolegici i suradnici koju je za dodjeljivanje Priznanja „Mira Prpić“ predložilo Stručno vijeće Knjižnice i čitaonice Kutina.
2. Priznanje u kategoriji 2. Najistaknutija knjižničarka/knjižničar za dugogodišnji uzoran rad u Društvu, unapređenje struke i očuvanje ugleda Društva neće se dodijeliti jer za tu kategoriju nije pristigla niti jedna prijava.

3. Javno opširnije obrazloženje izbora dobitnice, kao i dodjela Priznanja „Mira Prpić“ kolegici Jadranki Del Ponte bit će upriličeno na Izbornoj skupštini Knjižničarskog društva Sisačko-moslavačke županije u lipnju 2016. godine.

4. Članovi Ocjenjivačkog povjerenstva dodjeljivanje Priznanja „Mira Prpić“ kolegici Jadranki Del Ponte upućuju iskrene čestitke!

Iva Dužić,
predsjednica Ocjenjivačkog povjerenstva za dodjeljivanje Priznanja „Mira Prpić“

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.