O nama

utorak, 19. lipnja 2018.

Maja Heršak predstavlja zbirku poezije „Ožiljci“ u Petrinji



Piše: Mario Lovreković

Pisati izvrsnu poeziju znači biti primijećen, a Maja Heršak je uspjela u tome. Njeni stihovi su razarajući, pomno izrečeni i ogrnuti snagom koja privlači poput magneta. Svaka riječ, svaki stih potiče na razmišljanje i tjera na duševno putovanje u sasvim drugu dimenziju.

Maja Heršak je rođena 1980. godine u Zagrebu. Svoju ljubav prema pisanoj riječi otkriva u osnovnoškolskom klubu knjižničara u kojem je bila članica, a svoje prve tekstove piše za srednjoškolski list “Izidor” u kojem je bila urednica.

2017. godine izdaje bajkovitu priču za djecu “Dijete sreće” i zajedničku zbirku 10 autora “Stihom ispisali ljubav”.

2018. godine izdaje prvu samostalnu zbirku poezije “Ožiljci” i zajedničku zbirku 10 autora “Misli ispisujem pjesmom”. Njeni stihovi se nalaze i u zajedničkim zbirkama “Dubrovnik na dlanu”, “Svim na zemlji mir veselje”, “Dušom tebi za Valentinovo”, “More na dlanu” i “Zagreb na dlanu”, sve u izdanju Kulture snova. Okušala se i kao tekstopisac te je autorica nekoliko uglazbljenih tekstova. Član je udruge za promicanje kulture “Kultura snova”.

Završila je Scuola professionale d’arte floreale di Marco Mazza u Bresci. Vlasnica je poduzeća Cvijet Benjamin u Zagrebu. Dugogodišnja je prijateljica SOS Dječjeg Sela Lekenik, uči hebrejski jezik na Biblijskom Institutu u Zagrebu.

Više

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.