O nama

srijeda, 26. srpnja 2017.

Brod kulture i gastronomije


vrijeme: 29.07.2017. - 04.08.2017.

mjesto:
Makarska; Postira (Brač); Trogir; Pirovac; Zadar; Sveti Filip i Jakov; Rogoznica

Kulturno-turistička manifestacija 'Brod kulture i gastronomije' ulazi u svoje drugo desetljeće plovidbe po Jadranu i na ovogodišnjoj 11. turneji oplovit će  sedam destinacija od Makarske do Rogoznice od 29. srpnja do 4. kolovoza.  

Ovogodišnja manifestacija iznjedrila je novi program, gastro kulturu koju vode najpoznatiji gastronomad Rene Bakalović uz gošću Srđanu Jevtić, superfinalisticu TV showa MasterChef.


Uz pregršt besplatnih kulturnih događanja, veliku knjižaru na otvorenom, promociju knjiga i pisaca, predstavu za djecu, radionice čitanja i pisanja, posjetitelje očekuju promocije i degustacije hrvatskih vrhunskih proizvoda tvrtki partnera.

Svakoga dana od 19.00 do 20.00 sati biti će Happy Hour za knjigu uz popust od 10% za plaćanje svim karticama Mastercard kompanije. Za najmlađe Enes Kišević će u večernjim satima čitati odlomke iz knjiga i recitirati poeziju u radionici „HEPI djeca čitaju!“, a književnica Sonja Zubović će „kuhati“ stihove, zajedno s djecom u radionici „Poezija to go – kuhajmo stihove zajedno!“  Večernja predstava za djecu je od 20.30 sati, svakoga dana pod nazivom „BOCA-COCA“. Riječ je o  edukativno-interaktivnoj predstavi koja je besplatna za sve najmlađe posjetitelje, a koja promiče svijest o prednosti staklene ambalaže. Ovu predstavu pomaže održati međunarodna zajednica „Friends of Glass“ http://www.friendsofglass.com/hr/ koja još od 2008. godine aktivno promovira svijest o zdravlju, brizi za okoliš i recikliranju stakla.

Destinacije:

29.07. Makarska;
30.07. Postira (Brač);
31.07. Trogir;
01.08. Pirovac;
02.08. Zadar;
03.08. Sveti Filip i Jakov;
04.08. Rogoznica

https://www.facebook.com/brodkulture/

Izvor:Culturnet.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.