O nama

srijeda, 25. svibnja 2016.

Rosie Kugli | Nisam ti ti rekla

Nisam-ti-rekla-korice-2-e1445871675652
     Rosie Kugli
     Nisam ti rekla

     Cijena sa PDV-om; 100,00 kn               
     Popust;  10 %
   
     Uvez;   tvrdi
     Tematsko područje; roman za mlade
     Broj stranica; 151
     Dimenzije;  210 x 150 mm    
     Urednici; S.Šesto, S.Babić-Višnjić
     Nakladnik; HDKDM
     ISBN; 978-953-7190-44-6

     Prodaja: http://tenor.hr/


Više o knjizi:

Najnoviji roman za djecu i mlade „Nisam ti rekla“, dramatična je ispovijed srednjoškolke Hede, polaznice elitne zagrebačke gimnazije. Priča mlade djevojke zapravo je tužna priča dijela današnje mladeži koja se, u potrazi za identitetom, lagano gubi u stranputicama noćnog života, izlazaka, alkohola, droge.

Što luđe, što otkvačenije, što više „ubiti se od cuge“ i raznih droga, koje su dostupne na svakom koraku, da bi bili prihvaćeni u društvu ili naprosto tužno ozračje gubitka svakog mladenačkog ideala, ili pak život koji je zagušen u luksuzu i dosadi?

Život naših mladih prepun je opasnosti u koje se lako klizne te utone u mračnu močvaru droge i alkohola iz koje je teško ili gotovo nemoguće izaći… Posljedice mogu biti i jesu često fatalne.

Pitanja i dileme koje postavlja ova knjiga tiču se doslovno svakog od nas. I mladih, i roditelja, i profesora, kao i društva u kojem su vrijednosti srozane i teško se pronalaze. Niti jedno društvo ne voli čuti kritiku u kojoj se otkriva moralna šupljina, nakaznost, hipokrizija, opsjednutost materijalnim, gubitak ideala, morala i obiteljskih vrijednosti.

Roman, „Nisam ti rekla“, oštra je strijela ciljana u srce svakog čitatelja, ujedno i nemilosrdna kritika društva koje, izgubivši vrijednosne kriterije, ostavlja mlade na vjetrometini vlastitih, često i pogibeljnih izbora.

Bilješke o knjigama preuzete su s portala Tenor.hr uz odobrenje HDKDM, te se ne smiju kopirati i prenositi bez odobrenja nakladnika.

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.