utorak, 24. rujna 2019.

Jelena Pervan | Kuća od priča


Dragi prijatelji, dragi suradnici,

neki od vas znaju, a neki i ne znaju, da zadnjih nekoliko mjeseci zidam svoju kućicu od slova, riječi i priča koja me je i emotivno i financijski i administrativno izgnjavila, ali zato duhovno nahranila i razveselila me kao ni jedan projekt do sada. :)

Kuća od priča je jedno malo mjesto koje okuplja djecu ljubitelje priča, ali i djecu koja se sa slovima bore. Nastala je nakon nekih 7,8 godina kreativnog rada s djecom kao odgovor na ono što sam ja prepoznala kao potrebu, a to je jedno veselo, zaigrano mjesto na kojem pisanje dobiva priliku postati gušt i hobi.

Evo i linkić da vidite o čemu se točno radi: https://kucaodprica.com/

Kuća od priča ima programe za školarce, djecu s teškoćama i za predškolce.

Svi ste vi, na ovaj ili onaj način, podržali stvaranje Kuće od priče i pomogli mi da da je dignem na noge, bilo da ste promovirali moje knjige, pozivali me u goste, davali prostor za testiranje ideja i programa, zapošljavali me ili me privatno osnaživali da ne izgubim zdrav razum u epizodi zvanoj Mladi poduzetnik u Hrvatskoj. :)

Bila bih vam zahvalna ako biste Kuću od priča preporučili roditeljima djece za koju mislite da bi ovdje mogla pronaći nešto za sebe.

Također, kad god vas put povede prema Maksimiru, Kuća od priča nalazi se u Harambašićevoj 32a, zvrcnite i navratite, dobrodošli ste.

Hvala vam.
Grli vas Jele

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.